je keek me aan
heel even maar
zonder 1 woord te zeggen ;
wist ik wat je bedoelde .
je wilde weg
vluchten voor deze maatschappij
je bent bang om je eigen gevoelens te uiten
maar je kan niet meer zwijgen ;het moet eruit
je weet me te zullen kwetsen ;dus daarom vlucht je maar