Niet geslaagd, weer gefaald
Niet gewonnen, weer verloren
Niet meer willen blijven leven
Gewoon het gevecht opgeven
Heb alle zin verloren
Kan niet meer kijken waar ik wil
Kan niet meer zien wie ik wil
Kan niet meer gaan waar ik wil
Kan niet meer staan waar ik wil
Kan niet meer horen wie ik wil
Kan niet meer doen wat ik wil
want Kan niet meer op m’n benen staan
Ben totaal uitgeput
‘k kan maar beter gaan
de problemen hebben me verzwakt
kan er niet meer door eten, noch door slapen
weeg nog 45 kg
'k durf niemand meer bellen
'k durf niemand meer vertellen
weet niet meer wat er met me aan de hand is
is het geluk dat ik mis?
het kan zo niet meer verder
het mag zo niet meer verder
er moet iets gebeuren maar ik ben te laf
dus ga ik liever dood en kwijn verder in m'n graf!