Ik zou je willen schrijven,
Doch de woorden komen niet,
‘k Zou bij je willen blijven,
Doch ‘k doe je teveel verdriet,
Daarom is het beter dat ‘k je verlaat,
Om niet meer terug te keren,
Ik hoop maar dat je het verstaat,
Al is het zwaar om verteren,
‘k Hoop dat je je beter voelt,,,
Nu ‘k je niet meer kan kwetsen,
Ook al was ’t nooit zo bedoeld,
En was ik slechts aan ’t zwetsen,