Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik
Vrolijk als ik ben
Altijd met een lach
Steeds goed gezind
Maar nu even niet
Laat me alleen
Genieten van mijn verdriet
Tranen laten vloeien
De pijn uit m’n hart bannen
Geen hoop meer
Niet meer lachen zoals ik graag doe
Niet meer genieten van het vrolijke
Want ik heb niets meer om te genieten
Enkel om bij te huilen
Mijn ziel ben ik verloren
Alleen moet ik nu verder
Hoe? Weet ik nog niet
Of het me zal lukken
Zien we nog wel
Reacties op dit gedicht
Passero vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Roxette
:
Donderdag, augustus 22, 2002 23:19
Eerst verwerking
Dan versterking
Succes!
-lena-
:
Donderdag, augustus 22, 2002 23:13
Knufje...
x
Over dit gedicht
Auteur:
Passero
Gecontroleerd door:
Cartooneke
Gepubliceerd op:
22 augustus 2002
Thema's:
[IK]
[Eenzaamheid]
[Verdriet]