Dankbaar voor alles wat is...
Dankbaar voor alles wat leeft...
Dankbaar voor alles wat natuur-lijk is...
waar niemand aan komt...
waar alleen God leeft...
laat hem verderleven...
maar verdring hem niet...
gemakkelijk om de schuld te leggen
bij hem
maar waarom...