Hij.......
Die al de pijn veroorzaakt heeft
Moet één ding duidelijk weten
ik ben niet een van de mensen die hem vergeeft
Ik haat hem en wil hem vergeten
Hij..............
ZOveel aangericht met z'n mishandelingen
zoveel pijn en vedriet gebracht
En nog heel veel andere dingen
Die ik nooit had verwacht
Hij.........
Is de oorzaak van veel van mijn pijn
is de reden van mijn broers (figurlijke) ondergang
Hij heeft ons gezin gebroken
al meer dan vijf jaar ben ik bang
Hij........
Is de reden van mijn ouders gedrag
dat zorgde voor nog meer pijn
voor mij en m'n broer,nooit meer een lach
we waren bijna bang om blij te zijn
Nu.......
Is mijn broer Hard en sterk
Maar hij heeft niks om voor te leven
wat hij doet is drinken en gebruiken
en tussendoor nog naar zijn werk
Nu........
Is er thuis niks veranderd
af en toe nog bang voor die lach
als je iets goed wilt doen, moet je weten
dat moeders dat vroeger ook al niet zag
De rest...
heeft het moeilijk, heeft ook pijn
mijn zus heeft een eigen leven
maar één ding zal ik haar nooit vergevn
dat ze soms gewoon vergeet dat wij
(broer en ik) er ook nog zijn