Vriendschap
Een vriendschap als deze
kom ik nooit meer tegen,
Nooit zal iemand ooit mij nog
zoveel liefde kunnen geven.
In tijden van verdriet
en van ergernis,
Weet ik altijd zeker dat
onze vriendschap er is..
Je bent er gewoon altijd
om op te bouwen,
Dat is een ding waar ik zeker
op kan vertrouwen.
Zelfs in tijden van blijdschap
en gelach,
Laat je me weten dat
ik altijd op je rekenen mag.
Soms voel je, je gewoon
niet fijn
Ik wil alleen laten weten, dat ik er
ook voor jou wil zijn!!