Wanneer er stormen woeden,
jouw schip onder dreigt te gaan.
De golven hevig bruisen,
een orkaan lijkt te ontstaan.
Jouw leven afdrijft
op de wijde levenszee.
De stroming je meevoert,
langzaam aan, doch heel gedwee.
Grijp dan mijn hand,
ik sta aan jouw zij.
Want ik ben jouw anker,
vrees niet, de redding is nabij.