Ik zit hier zo te denken wat ik jou moet schrijven.
Grote bewondering heb ik voor jou.
Wat jij de laatste jaren heb meegemaakt,niet te geloven.
Dat is voor mij een reden te meer dat ik zo van jou hou.
Mijn lieve kind wat jij maar moest aanhoren.
Ik begrijp jou nu heel goed als je dat maar weet.
Wat ben ik blij voor jou dat jij je nergens meer aan hoef te storen.
Alleen ik hoop dat jij mij als moeder nooit vergeet.
Alles kan jij kwijt bij mij,daar ben ik moeder voor.
Zorg dat je gelukkig wordt en LEEF!!!!!!
Het is geen gedicht geworden meer een verhaal.
Maar het is uit mijn hart geschreven speciaal voor jou.
Voor mij zal je altijd mijn dochter blijven wat er ook gebeurt.
Van je liefhebbende moeder.