Ik loop
en ben alleen
in de stilte
baan ik mij een weg
door het gefluister
en het geruis
van de bomen
in de wind
hoor ik stemmen
die tegen me praten
ik luister niet
loop door
en denk aan jou
hoe jij me vertelde
hoeveel je van me hield
maar me niet kon houden
omdat je moest gaan
heel even maar
voelde ik verdriet
woede
angst
maar nu voel ik niets
ik ben leeg