uit een droom schiet ik wakker
steeds een paar ogenblikken voor de wekker
het startsein van mijn dag-zin
badkamer in, badkamer uit
zit mijn broek wel goed in de plooi ?
past die das bij dit hemd ?
ontbijt,
een hap uit koel- en homeopathiekast
vaarwel principes
nog enkele practische zaken bij elkaar grabbelen
vest van de kapstok
een smakkende zoen
ik ben weg, tot vanavond, schat
bonne journée, mon amour
en voor de deur dichtgaat
innig "je t'aime"
een blik op mijn mobiele telefoonklok
net op tijd
mijn dag-zin, ik hou van jou
crg2001