Een misverstand werd weer geboren.
De minuten veranderden in uren.
De klok gaf geen kik meer.
Ze staakte haar werk,
op zoek naar het doel van haar werk.
Het verlossende seintje.
Opgelucht ademde mijn hart.
Haar stem klonk slaperig
alsof ze verdwaasd wakker werd
gerukt uit een nare droom.
Met een slaperige stem
verwelkomde ze me,
met het alom bekende 'Hallo'
Direkt een storm van woorden
'Sorry schatje, ik heb me overslapen.'
Maar ja, ik kan het haar niet kwalijk nemen.
Ze is toch een jaartje ouder geworden.
En voor haar verjaardag wil ik
haar dat wel vergeven hoor.
Omdat we mekaar zo graag zien.