Moeder, mijn beste vriendin
in jouw handen schrijf ik mijn liefde
mijn gedachten in jouw hart
een storm van woorden
mijn zinnen
vertrouw ik jou toe
het verleden, ook dat van mij
jouw groot verdriet
mateloos gegrifd in jouw heden
ook de toekomst
Als het maar even kon
mij volledig in jou schuilen
weer één zijn
opnieuw kind worden
krijsen om aandacht
moeder, de zin van mijn leven
geen woorden zonder jou
uit de gedichtenbundel "be-ZINNEN" CRG 1996-2000
volledig te lezen op site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html