uit jouw naam, mijn hart
jouw handen, mijn heden
jouw kijk op de wereld
die van mij naar jou
zichtbaar kommerloos
toch niet zonder
jouw passies, en die van mij
zo verschillend
toch éénzelfde drang
jouw woorden, mijn zinnen
geen zinnen zonder jou
uit de gedichtenbundel “be-ZINNEN” CRG 1996-2000
volledig te lezen op de site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html