mijmerend
over wat is gebeurd
kleine vreugdes, groot verdriet
wie je hebt liefgehad
en hoe
mijmerend
over wat nog komen moet
de zin van het leven herindelen
alle woorden op hun plaats
zinsbouw
mijmerend
dwars doorheen de zon kijken
volledig leeg zijn
alleen je bloed die je begrijpt
licht duister donker
mijmerend
de vogel volgen in zijn vlucht
waar naartoe ?
uit de gedichtenbundel “be-ZINNEN” CRG 1996-2000
volledig te lezen op de site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html