Lig in bed op mijn rug
Rond mijn hoofd een mug
Voel het gevaar
Ik sla ernaar
Ze zijn er weer
Komen terug, keer op keer
Gonzen door mijn lichaam
Schreeuwen mijn naam
Klaar mijn wil over te nemen
Mijn lichaam te claimen
Maar nee, dat nooit
Wie zei mij ooit
Wie breekt de stilte
Overwint de kilte