Als ik het maar even kon
Drijven op de woeste golven van de zee
Nieuwsgierig binnengluren in jouw hart
Wegglijden met de schelpen in het warme zand
Jouw glimlach strelen met een zonnestraal
Als ik het maar even kon
Zingen over vandaag, de verwachtingen voor morgen
Mijn levenszin bergen in jouw handen
Kijken in de gedachten van de aarde
Naast jouw ontwaken
Als ik het maar even kon
Meedraaien in een wervelwind
Een bed witte dovenetel voor jou zijn
Zweven tussen de sterren
Totaal weg van jou zijn
uit de gedichtenbundel “be-ZINNEN” CRG 1996-2000
volledig te lezen op de site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html