tussen vork en mes
een kontrast vruchten
stil leven
uit aarde water lucht
gevorkt en gemest
veel geur en kleur
soms van smaak geen spoor
een zin vol
romantiek en twist
beneden en boven
de tafel
wordt steeds gedekt met
tussen vork en mes
een kontrast vruchten
stil leven
uit aarde water lucht
uit de gedichtenbundel “be-ZINNEN” CRG 1996-2000
volledig te lezen op de site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html