Coco Chanel
Dat is die gekke vogel van mij, je weet wel....
Dat maffe beest dat op je schouder gaat zitten.
En niet meer bij je weg is te slaan!
Af en toe gaat ie een stukje vliegen.
Maar voor je het weet komt ie er weer aan.
Dan gaat ie op je hoofd zitten.
Of blijft ie in je haar hangen.
Af en toe loop ik wel 's op 'm te vitten.
Als ik wat probeer te schrijven,
probeert ie telkens op mijn pen te gaan zitten.
Maar het is zo'n leuk beest.
Echt een grappig vriendje!
Hij vindt het gezellig om bij je te zijn.
Beetje spelen, beetje kletsen, dat vindt ie fijn.
't is mijn scheetje, van mijn moeder gekregen.
bedankt ma!!