...
Laten we bedroeft zijn als wij bedroeft zijn, samen
laten we zingen van de sprong met de ballon van de klif
als wij doodgaan dan gaan wij dood niet samen
dan gaan wij dood en is doodgaan al er is.
ik was al jaren in dronkenschap en donkerte verzonken
hoe groter de liefde hoe dichterbij de dood
jij stond aan de bar te pulken onder je rode nagels
in zwarte rok en zong verveeld van zilveren bloemen in de zon.
De verbitterde onschuld van verwelkende bloemen
we gingen naar de zonsondergang kijken en je zei me dat
de zon onderging terwijl de zon onderging
en de schemer bracht langzaam de dingen heen naar de nacht.
Je was niet jong je was niet oud je was vooral enkel warm
toen lagen we tegen elkaar achter het muurtje tussen de struiken
je was niet fout je was niet goed je was vooral enkel warm
we sliepen in en sliepen diep om liefst nooit meer te ontwaken.
Laten we bedroeft zijn als wij bedroeft zijn, samen
laten wij zingen van de sprong met de ballon van de klif
als wij doodgaan dan gaan wij dood niet samen
dan gaan wij dood en is doodgaan al er is.