moesten er nu geen zinnen zijn
er waren geen woorden
geen komma's, puntkomma's,
punten, geen vraag- of uitroeptekens
geen zinsleer
moesten er nu geen zinnen zijn
er was geen leven
geen begin, geen einde
geen reden tot nadenken
geen kreten van vreugde
geen levenswijsheid
moesten er nu geen zinnen zijn
er waren geen hoofd- en kleine letters
geen schoon- en kladschrift
geen lettertypen
geen super- en subscript
geen drukwerk
moesten er nu geen zinnen zijn
er waren geen rijken en armen
geen mollige en slanke mensen
geen vooroordelen
geen slimme- en dommeriken
en hoogwaarschijnlijk ook geen haat
moesten er nu werkelijk zinnen zijn ?
uit de gedichtenbundel “be-ZINNEN” CRG 1996-2000
volledig te lezen op de site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html