Begrijpt u niet steeds de zin van mijn zinnen ?
Zinnen mijn zinnen niet uw zinnen ?
De eigenlijke zin van mijn zinnen is,
dat mijn zinnen, mijn zinnen volgen ;
zo hebben mijn zinnen het naar hun zinnen
en kunnen mijn zinnen hun zinnen zinnen.
Voor de zindelijke, misschien zinloos en een zinne.
uit de gedichtenbundel “be-ZINNEN” CRG 1996-2000
volledig te lezen op de site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html