vrienden zouden er inderdaad voor elkaar moeten zijn...
en echte vrienden doen elkaar ook geen pijn...
en vergeven heb ik je ook gedaan,
maar jullie echt vertrouwen zat er al niet meer aan,
en wat we gedaan hebben is gewoon superfout.
maar het is gebeurt,en laat ons niet koud
voordat de sorry kwam wilde ik uitleggen waarom, ik werd
niet geloofd en vond dat echt stom.
het was mij bedoeling niet om er andere dingen bij te halen,
maar dat kwam doordat we samen steeds dieper bleven dalen,
tot helemaal onder in de put.
schreeuwen helpt niet meer, niets heeft meer nut.
waarschijnlijk zullen we er niet meer uitkomen
misschien is het ook maar beter zo,
van praten zal nu niets meer komen,
dan blijft het ruzie, oorlog enzo
onderin die put kunnen we beter blijven zitten,
zonder enige pogingen te doen om er uit te komen.
want van ooit weer met beide benen op de grond staan,
kunnen we alleen nog maar van dromen.
maar in die dromen geloofde ik al lang niet meer,
ze vervaagden bij mij steeds meer,
ik ga geen pogingen wagen, want ik hoef er niet persee uit.ik begin hieronder al aardig te wennen,en heb me voorgenomen dat ik dit hoofdstuk nu sluit.
en dat ik nu in 2001 met een ander hoofdstuk ga beginnnen.
vol goede moed
met al mij echte vrienden en vriendinnen,
en die gedachte doet me goed!
en wat 2001 ons brengt zullen we wel zien,elkaar recht in de ogen kunnen kijken, misschien?
J. 4-1-2001