A, is voor de adoratie, die je voelt voor de andere,
en dat zal nooit veranderen.
B, is voor de balans die je moet vinden in het geven en
het nemen, dan slaag je zeker met glans.
C, is voor de complimenten die je elkander geeft, gewoon
spontaan op elk moment.
D, is voor het samen dansen, de liefde voelen met al haar
kansen.
E, is voor de eerlijkheid die je elkaar geeft, dat is
een doel waarnaar je streeft.
F, is voor het fabelachtige gevoel dat de andere je geeft,
als je dicht tegen elkaar aankleeft.
G, is voor het gastronomisch dineetje dat je haar
presenteert, dat is nooit verkeerd.
H, is voor de humor die er moet zijn,
het is een heel sterk medicijn.
I, is er voor de intresse die je met elkaar deelt,
zo geraak je nooit verveeld.
J, is er voor de "gezonde" jaloezie die er is,
dan is er zeker niets mis.
K, is voor de kritiek die je moet incasseren,
dat mag je zeker niet deren.
L, is voor de liefde zelf, die je elke dag weer opnieuw
voelt, je weet wel wat ik bedoel.
M, is voor de ontspannende massage die je haar geeft,
totdat ze het gevoel heeft, "ik zweef".
N, is voor het woordje nervositeit dat je doormaakt,
als je elkaar voor de eerste maal ziet.
O, is voor de oase van rust die je bij elkaar vind,
als je elkaar teder kust.
P, is voor het woordje "peptalk", om elkaar wat moed in
te spreken, je weet je kan op elkaar rekenen.
Q, is voor "quotidianemente", het italiaanse woordje
voor "elke dag", als je haar zachtjes in haar oor
fluisterd, "ik hou van jou".
R, is van het woordje romantisch, wees het gewoon,
dat is teminste mijn advies.
S, is voor de saffier die je haar laat zien,
voor haar verjaardag misschien.
T, is voor de trouw want elke mens verdient dat,
man of vrouw.
U, is voor de ups and downs in het leven, om altijd
elkaar die steun te geven.
V, is voor de vriendschap in de liefde, geen mens kan
zonder, het is dan ook zo bijzonder.
W, is voor het weekendje samen weggaan, heel ontspannen,
zonder al te veel te plannen.
X, is voor de xxxjes die je haar stuurt, per e-mail
of sms, ook al ben je dicht in haar buurt.
Y, is voor de ying en de yang, dat zorgt toch voor
een zekere samenhang.
Z, is voor het zalig gevoel dat je elkaar geeft,
als je met elkander samen leeft.