mijn liefste, mijn liefde voor jou
is bloemen in jouw haren schikken
jouw gedachten vullen met mijn woorden
met goud gedichten schrijven
en het kleuren van jouw stem met zeekoralen
mijn liefste, mijn liefde voor jou
is jouw glimlach strelen met de mooiste zonnestraal
jou mijn liefste noemen in de kleur van het zand
de regen trotseren om je mineralen te trotseren
en de zin van mijn leven in jouw handen bergen
mijn liefste, mijn liefde voor jou
is drinken uit dezelfde beker
samen proeven van het vuur der aarde
mijn stem stemmen aan die van jou
en het overal planten van bomen van geluk
mijn liefste, mijn liefde voor jou
is naast jou rust vinden
altijd samen met de woorden
hou mijn liefde bij, mijn liefste
en de zin van mijn woorden
uit de gedichtenbundel “be-ZINNEN” CRG 1996-2000
volledig te lezen op de site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html