Bijna iedere nacht
voordat ik ga slapen
en ik al helemaal klaar in bed lig
kijk ik altijd met mijn
ogen open omhoog
en hoop ik jouw gezicht
tussen alle sterren in de hemel
te ontdekken;
En vraag me af: zie jij mij?
Het blijft nog te vaak donker
(deze is geschreven te ere van Melissa Cerwin, die met de ramp op 11 september is overleden in het vliegtuig wat in het WTC gebouw storte)