Lieflijke geur & sprankelend water.
Zacht sijpelt het water,
Door de levensgrote bergen,
Baant stil zijn eigen weg,
Naar de voet,
Brengt een lieflijke geur mee,
De geur van de kleuren van de wind,
Van hemelse passie van liefde,
De geur van schoonheid,
Zacht eindigt het water in een bron,
Die geheel omvangen is door een regenboog,
Verscholen tussen prachtige bomen,
Hemelse bloemen en vergeten lianen,
Wacht ze daar lieflijk,
Dat iemand komt drinken,
Van haar sprankelend water,
Bron van de eeuwige jeugd.