Ik zie je in mijn dromen.
Ik ga naar boven heel erg snel
en daar op mijn kamer ,
krimp ik in elkaar , heel erg
fijn en klein in een bolletje
en begin plots te wenen .
Eigenlijk helemaal voor niets
maar ik stel maar vragen en vragen
en ja ik weet het ik ween om jou .
Ik ben je kwijt , het dringt tot me
door , we zien elkaar nooit of zelden
maar één ding is zeker , ik zie je in mijn
dromen.