Wees nu eerlijk
Vertel het eerlijk en zeg het nu,
of je me nog wilt of niet .
Je zegt wel dat je van me houd ,
maar waarom geloof ik je niet ?
Is het nep of is het waar ,
tienduizend vragen na elkaar.
Ik wil je zeggen , kheb je lief.
Kom bij me en blijf bij me ,
kwil je nooit meer kwijt want
ik weet ik krijg toch spijt.
Maar wees nu eerlijk en gauw,
voor ik mijn eigen niet bedriegen zou.