Oog in oog zoiets moois mijn ogen vinden de jouwe
elke dag weer
Kan er geen genoeg van krijgen
Het is net of mijn ogen de jouwe zoeken
Pas rust vinden als ze je gevonden hebben
elke dag weer
Do0r alleen maar met jou oog in oog te staan weet ik dat ik bij je wil zijn
Er speelt tussen jou en mij meer en onze ogen laten dat aan elkaar zien