half dood
uit het moeras
slingert de weg tussen
betere bomen
een frissere wind
waait door de geest
het blijde geluid
van thuiskomen
wordt hoorbaar
als een engel met
helderblauwe ogen
hem vertelt
wat hij wil horen
en de heks zich
tevreden stelt met
het vertoon
van zijn kracht.