In een donker hoekje verlangend naar een straaltje licht
Zit ik te vragen naar het einde van deze tijd
Want hoe kan ik dit overleven?
Met al die pijn die ik leid
In een donker hoekje verlangend naar een boterham met mayonaise
Zit ik te vragen naar het 2de leven
Naar het begin van die tijd
Want hoe kan ik dit overleven
Met al die pijn die ik leid
In een donker hoekje verlangend naar een engel
Zit ik te vragen naar zijn leven
Van de tijden van hem
Want hoe leeft hij nou?
Hoe weinig leidt hij nou
De laatste gedachten waren vaag
Daar ging mijn ziel
Daar ging mijn blik
In de duisternis
Klaar voor het nieuwe leven