de drie beren
er waren eens drie beren
en dat waren echte heren
ze droegen sjieke pakken
met of zonder zakken
op een mooie dag gingen ze eens naar zee
en keken daar naar sneeuwwitje op t.v
opeens kwam er een grote golf
en daaruit kwam de grote boze wolf
hij kwam achter hen aan als een grote vonk
en toen opeens hoorde ze BONK!!
een fijn stemmetje riep"het is tijd om op te staan"
en tja,mijn gedicht is nu helemaal naar de maan