Beseft ze wel wat zij voor jou betekent?
Dringt het tot haar door dat hoe langer ze wacht,
hoe meer het jou tekent?
Waarom laat ze je zo lijden?
Met simpele woorden kan ze je zo bevrijden.
Zonder die positieve of negatieve woorden,
lijkt ze je langzaam, binnenin te vermoorden.
Zij is allesoverheersend voor jou,
zonder haar ken je geen geluk,
blijf je eeuwig in de kou.