Dat ik weer verliefd wil zijn!!
oh, het wordt weer hoogste tijd
ik ben het zolang al niet geweest
soms een beetje vaag op afstand
maar nooit lang en nimmer terug.
op terug hoop ik toch niet meer
maar och, gewoontjes wat te denken hebben
de zintuigen die weereens vol zullen zijn
en afstevenen op een piek-ervaring.
de pieken zijn mijn leven uit
dan zal ik nu dus wel volwassen zijn
hormonaal bereid, nou en niet zo'n beetje ook
éen blik zal theo om zijn hoofdje brengen!
maar ik durf nu een beetje kijken al
en ik gevoel mij (ahum) zo bang niet meer
maar wel ga ik deze dagen nog eenzaam door
vooral als ik jullie in mijn omgeving waar.
oh, als ik dan weer in trans geraak!
maar lust is dat dat zie ik ook wel
en wat verliefdheid is weet ik ook wel
het is geen liefde, maar ik zit zo boordevol!
jeetje nogantoe, wat dan toch te doen?
dat ik geen woorden meer kan vinden!
en alle andere pieken zijn mijn leven uit
alleen nog deze, nu, dubbel zo luid!
tis wat he?
aug2002