Met zachte penseelstreken
hul ik jou lichaam in een warme deken
die hechter wordt met iedere veeg
Als ik mijn penseel over jou arm beweeg
ontstaan er magische figuren
die doen denken aan sprankelende vuren
maar tegelijk koude rillingen bezorgen
Op jou rug schilder ik een leven zonder zorgen
Jou borstkas gaat gehuld in eeuwig houden van
en op jou benen schilder ik zoveel geduld als ik kan
Zo beschilder ik met zorg ieder lichaamsdeel
Het resultaat is een werkelijk prachtig geheel
maar niet de gestalte die ik zoek
Een schildering is vaak prachtig op doek
maar jij hoeft niet alle kleuren te zijn
want ik vind wie jij bent al fijn