Zucht eens heel diep
Adem door je mooie lip
Doe je ogen dicht
Dan verschijnt ineens licht
Jij belandt in een droom
Waar alles goed uitkom(t)
Naast jou staat je geliefde
Je enige echte liefde
Hand in hand lopen jullie
Op het strand in de maand julie
Niks stoort, alles is perfect
De zon gaat onder, wat een effect
Elkaar omarmend, zo lief
Je steelt mijn hart, mijn kleine dief
Schattig en klein als een mus
Zoals die ene zachte kus
Alles was zo romantisch
Maar het's niet echt, zo ironisch
Ik kom uit mijn slaap
En stond echt voor aap
Wat ik allemaal zag, was nep
Oh, hou toch eens je klep!
Rusteloos draaide ik om en om
En dan denk ik: "Waarom?!?"