De nachtegaal in het duister
Die mij lieve woordjes toefluistert,
Heeft zijn zegje gedaan
In mijn eenvoudig bestaan
Ik weet niet waarom
Of is het gewoon daarom
Het was om mij te helpen
En het bloeden te stelpen
Voor die grote wond
Die je had toen ik je vond