Ik wil je zo graag vertellen
Wat mij dwars zit
Het doet zo pijn
Maar ik weet niet wat het is
Ik wil graag blij zijn
En lachen
Maar ik voel me zo verschrikkelijk
Binnen
Het doet pijn
Alles
Het is zo moeilijk onder woorden te krijgen
Ik wil jou geen pijn doen
Want, geloof me
Het ligt niet aan jou
En daarom zou ik het jou willen uitleggen
Hoe ik me voel
Maar ik weet dat dat niet hoeft
Want diep in je hart weet je het al!