Sommigen weten het
Niemand ziet het
Ik voel het
Niet vaak
Maar soms
Denk ik eraan
Zomaar
Opeens
Voel ik de pijn
Iemand die het recht niet had
Om mij die pijn te laten doorstaan
Geen straf
Niks
Hij leeft door
Als een vrolijk mens
Maar
Ik zal altijd leven met een gedachte
vol met walging en pijn