Een roos...
Bloeit en verdort
Een kaars...
Brandt en dooft uit
Een verhaal...
Vertelt en loopt af
Een hart...
Wordt bemint en gebroken
MIJN hart...
Werd bemint en gebroken
Maar nu door jou,
Kreeg men hart weer hoop
Men leven kwam terug,
En zal blijven
Dankzij jou...