ik kijk naar mijn CD speler hoe stuk die is
er zit een CD in vab Acda en de Munnik
die CD is niet van mij maar van jou
maar jij bent er niet meer
na een uur pielen krijg ik hem er uit
En doe de CD in een speler die het doet
en luister naar 'zwerver met een wekker'
ineens voel ik me niet meer goed
dat lied had wel over jou kunnen gaan
ik heb daar nooit eerder bij stil gestaan
die tekst die hij zit te zingen
had ik, met m'n gedachten aan jou,
bijna willen verzinnen
'en ik huil bij elk glas'
'Haarlem is z'n koning kwijt'
al die woorden komen tot z'n recht
ik wou dat het niet waar was
maar het is echt