Het is morgen juist twee maand geleden
toen ze zijn overleden.
Maar je leven gaat verder,
je moet er mee doorgaan
ook al is dat van hen op de stop gaan staan.
Maar in je hart zal je ze blijven dragen,
in goede en slechte dagen.
Er gaat geen dag voorbij
zonder aan hen te denken,
de herinneringen weer boven te halen
in de hoop dat je er hen
misschien mee kan terug halen.
Maar zo eenvoudig is dit
allemaal niet.
want je hele leven
leef je verder met verdriet.