lieve gea
ik wil jou ook graag
wat zeggen
want dat heb je wel verdient
rita ziet in jou een moeder
die zo zo erg mist
nu ben jij de oma voor de kinderen
van haar .
als je jou niet hadden was het veel te zwaar
jij deed de pijn verlichten die zo zo verdien
je doet haar altijd steunen in haar verdriet
nu in deze zware perioden.
ben je er dag en nacht .
ik wil je er bij helpen samen geven we haar kracht
lieve gea nogmaals heel er bedankt voor je wat je doet
van ria