Hulpeloos aan de kant
daar sta ik
toekijkend naar haar en jou.
Ze kwetste je
om een even later
te doen alsof er niks gebeurd was.
Jij was gebroken.
Zij is een vreemd persoon,
gesproken gisteren met haar
en nu weet ik
zij houdt niet van je.
Dat is onmogelijk.
Ik ben mijn beste vriend aan het verliezen.