Ik kon het niet.
Ik heb je gebeld...
en in gedachten
alles verteld, alles....
wat ik je wilde zeggen.
Over hoe ik mij voel,
wat ik precies bedoel,
maar ik kon het je
niet uitleggen.
Mijn stem liet mij in de steek,
mijn benen werden zo week,
en daar kwamen ook de tranen...
Verstikt en verward,
de woorden zo hard
en jij kon alleen maar beamen
dat je het niet meer wist,
je had je vergist,
een grote warboel in je hoofd.
Nu is alles weg,
alles wat je hebt gezegd
en alles wat je had beloofd.
Ik heb je gebeld
maar heb je niets verteld, niets...
ik heb je niet kunnen zeggen
hoe ik mij voel...
wat ik precies bedoel...
Ik heb het je niet uit kunnen leggen.