het is voorbij
we gaan weer elk ons eigen gangetje
t was niet voor ons weggelegd
ik heb pijn
zag je graag
maar alleen knuffelen op jou dagen
sorry kan ik niet meer aan
tranen druppen neer
want ik dacht echt dat je de ware was
bleek weer eens niet te kloppen