niet weten wat
wat te doen
of wat te zeggen
een houdingloos
en blikloos iemand
een gevoelloos gevoel
van ontwetendheid
maar ook van
het-wel-weten
het klinkt moeilijk
dus ook moeilijk
maar eigenlijk
heel erg makkelijk
iemand wil iets zeggen
maar weet niet hoe
want weet niet
wat ie wil zeggen
woorden zijn er niet
deze keer is er niets
geen houding, geen blik
geen gevoel, geen wetendheid
en geen woorden