zo veel willen weten
zo veel willen vergeten
geen woorden hebben
maar toch iets willen zeggen
moeizaam verder gaan
je proberen er door heen te slaan
een botsing hoort erbij
dat is logisch, volgens mij
toch willen terug kijken
en voor dingen willen wijken
soms lukt het goed
en volgen er goede dagen in overvloed
maar toch ook soms weer
de baaldagen, soms steeds meer
ooit moet het ophouden
daar geloof je in
zonder vol vetrouwen
een keerpunt hoort te komen
zelfs bij mij
dus daar klamp ik me aan vast