2 maanden verdriet gehad
het is nu eindelijk voorbij
kan niet zeggen de tijd is gevlogen
daarvoor ,had ik te veel pijn
ergens zal je in mijn hartje blijven ,
een special plekje hebben
we hebben dan ook veel passie gedeelt .
waarom moest het ook zo aflopen
5-1-2001